Cruise Schotland

Bent u op zoek naar een prachtige cruise naar Schotland, vanaf Schotland of langs Schotland dan kunt u hier terecht. We hebben een reisaanbieder beschikbaar die diverse cruises organiseert naar, langs en in Schotland. Een cruise is uitstekend voor een rustige rondreis vakantie, het reizen gebeurt wanneer u ontspant en u kunt toch alles zien zonder daar ook maar iets voor te doen. Geniet van het prachtige Schotland en bekijk onze prachtige reizen in en naar Schotland. De prachtige natuur is een van de mooiste dingen van Schotland maar de wateren zijn ook zeer bekend en prachtig om het vaste land te zien vanaf de cruise zelf! Bekijk onze Cruise reizen en boek zelf de overtocht naar dit prachtige land

Met de boot naar schotland vanuit Nederland kan gemakkelijk met de minicruise Schotland van diverse reisaanbieders, Schotland is recent nog door de Lonely Planet uitgeroepen tot een van de de landen die u gezien moet hebben in 2014. Vanuit IJmuiden kunt u via een korte mini cruise naar New Castle en van daar uit door naar Schotland, dit is de snelste route naar Schotland. Maar tevens zijn er ook diverse andere cruises naar Schotland mogelijk welke vaak ook nog in combinatie zijn met bijv. Scandinavie, IJsland of Ierland.

 

Top 10 reizen naar Schotland.

NIEUW - Cruise Schotland & IJsland - MSC Magnifica

Nieuw in ons Cruise aanbod is deze reis. U bezoekt hierbij niet alleen Schotland in uw Cruise, maar o.a. ook IJsland. Het is een cruise van 12 dagen met daarbij als vertrekpunt Amsterdam. Het schip waarmee u de rondreis maakt is de MSC Magnifica van nu zo'n 3 jaar oud, dus eigenlijk nog hardstikke nieuw. Het is een modern schip met daarbij alle faciliteiten aan boord wat u maar van een Cruise kunt verwachten. De maaltijden (ontbijt, lunch en diner) zijn inclusief,  drank en eventuele extra's zijn exclusief. Tevens kunt u diverse excursies erbij boeken, denk hierbij aan een wandelexcursie door de Shetland eilanden of de watervallen van de goden & Laufas Museum. Klik voor meer informatie over deze Cruise Schotland & IJsland op bovenstaande link!

vanaf 1390,-

Meer informatie

Groot BrittanniŽ, Ierland en IJsland

Met Cruisetravel kunt u een heerlijke Cruise maken in het Noord-Europeaans gebied. Hij vaart langs Ierland, IJsland en Groot-BrittanniŽ en u word heerlijk in de watten gelegd. Met uitjes naar o.a. de steden Dublin, Glasgow, Reykjavik, Akureyri en Cork kan de shopper en cultuurliefhebber heerlijk los gaan. Op de Celebrity Reflection is het dan ook nog eens heerlijk genieten van een welverdiende vakantie.

vanaf
655.00

Meer informatie


Cruise Ierland, Schotland en Noorwegen ****

Met deze Cruise gaat u een mooie tocht maken. U maakt de Cruise naar o.a. Schotland, Ierland en Noorwegen met de prachtige Cruiseboot de MS Rotterdam, waardoor uw cruisevakantie natuurlijk al meteen zeer luxe te noemen is. Met zijn vele faciliteiten, bars en eetgelegenheden is er voor ieder wat wils, tevens zijn er diverse recreatieprogramma's aan boord waardoor u zich geen moment hoeft te vervelen.

Met o.a. het aandoen van Dunmore East, Dublin, Glasgow en Bergen (Noorwegen) doet u diverse mooie, historische plaatsen aan waardoor deze vakantie echt van alles te bieden heeft. Klik hiernaast voor meer informatie over de dagprogramma's, prijzen en vertrektijden.

vanaf
1798.00

Meer informatie


11-daagse rondreis Noord Europa met o.a. IJsland en Schotland.
515.00

Meer informatie


7 daagse busreis Schotland. Verblijf in de King Robert Hotel en geniet van het prachtige Schotland!
495.00

Meer informatie


The Winnock *** 8 dagen verblijven in het prachtige Schotland. Vele luxe hotels en een prachtige rondreis!
275.00

Meer informatie


Crowne Plaza **** Edinburgh - Verlbijf in dit prachtige luxe hotel en geniet van de prachtige natuur en prachtige ligging.
375.00

Meer informatie